Pasta jajeczno-pieczarkowa



Kalorie:
74.50 kcal
Białko:
7.09 g
Węglowodany:
1.71 g
Tłuszcz:
4.37 g
Kalorii w porcji:
74.50 kcal
Białko w porcji:
7.09 g
Węglowodany w porcji:
1.71 g
Tłuszcz w porcji:
4.37 g
Ilość porcji:
1
Czas:
do 30 minut
Trudność:
Łatwy
Dodane przez:
Grzegorz

Składniki:
  • Pieczarki - 50 g
  • Jajko kurze gotowane - 50 g
  • Jogurt naturalny - 20 g
Sposób wykonania:

Surowe pieczarki ścieramy na tarce z grubymi oczkami a potem dusimy je bez tłuszczu do odparowania wody. Następnie ścieramy na tarce z grubymi oczkami jajko ugotowane na twardo. Wystudzone pieczarki łączymy z jajkem i dodajemy dwie łyżki jogurtu naturalnego. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.

Przepis publiczny dodany 2018-01-08 przez Grzegorz. Id Przepis: 23
* - suma niekompletna jeden ze składników nie posiada tej danej
1 - produkt nie ma informacji o białku
2 - produkt nie ma informacji o tłuszczu
3 - produkt nie ma informacji o węglowodanach

Ile kalorii ma Pasta jajeczno-pieczarkowa oraz inne produkty i przepisy? O tym zawsze dowiesz się na diefit.pl