Pasta jajeczno-pieczarkowa
- Kalorie:
-
74.50 kcal
- Białko:
-
7.09 g
- Węglowodany:
-
1.71 g
- Tłuszcz:
-
4.37 g
- Kalorii w porcji:
-
74.50 kcal
- Białko w porcji:
-
7.09 g
- Węglowodany w porcji:
-
1.71 g
- Tłuszcz w porcji:
-
4.37 g
- Ilość porcji:
-
1
- Czas:
-
do 30 minut
- Trudność:
-
Łatwy
- Dodane przez:
-
Grzegorz
Składniki:
-
Pieczarki
-
50 g
-
Jajko kurze gotowane
-
50 g
-
Jogurt naturalny
-
20 g
Sposób wykonania:
Surowe pieczarki ścieramy na tarce z grubymi oczkami a potem dusimy je bez tłuszczu do odparowania wody. Następnie ścieramy na tarce z grubymi oczkami jajko ugotowane na twardo. Wystudzone pieczarki łączymy z jajkem i dodajemy dwie łyżki jogurtu naturalnego. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem.
Przepis publiczny dodany 2018-01-08 przez
Grzegorz.
Id Przepis: 23
* - suma niekompletna jeden ze składników nie posiada tej danej
1 - produkt nie ma informacji o białku
2 - produkt nie ma informacji o tłuszczu
3 - produkt nie ma informacji o węglowodanach
Ile kalorii ma Pasta jajeczno-pieczarkowa oraz inne produkty i przepisy? O tym zawsze dowiesz się na diefit.pl