Sałatka z tuńczykiem i warzywami
- Kalorie:
-
145.76 kcal
- Białko:
-
1.94 g
*
- Węglowodany:
-
7.76 g
*
- Tłuszcz:
-
3.88 g
*
- Kalorii w porcji:
-
145.76 kcal
- Białko w porcji:
-
1.94 g
*
- Węglowodany w porcji:
-
7.76 g
*
- Tłuszcz w porcji:
-
3.88 g
*
- Ilość porcji:
-
1
- Czas:
-
do 30 minut
- Trudność:
-
Łatwy
- Dodane przez:
-
amrugacz
Składniki:
-
Tuńczyk rozdrobniony w wodzie
-
100 g
1 2 3
-
Ogórek kiszony
-
50 g
-
Kukurydza słodka
-
25 g
-
Papryka czerwona
-
50 g
-
Oliwa z oliwek
-
3 g
-
Szpinak
-
10 g
Sposób wykonania:
Ogórek kiszony i paprykę kroimy w kostkę. Dodajemy do tuńczyka pokrojone składniki oraz kukurydzę zs szpinakiem. Na koniec lekko skrapiamy cytryną, dodajemy oliwę z oliwek oraz przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Przepis publiczny dodany 2018-01-31 przez
amrugacz.
Id Przepis: 25
* - suma niekompletna jeden ze składników nie posiada tej danej
1 - produkt nie ma informacji o białku
2 - produkt nie ma informacji o tłuszczu
3 - produkt nie ma informacji o węglowodanach
Ile kalorii ma Sałatka z tuńczykiem i warzywami oraz inne produkty i przepisy? O tym zawsze dowiesz się na diefit.pl