Sałatka z tuńczykiem i warzywami



Kalorie:
145.76 kcal
Białko:
1.94 g *
Węglowodany:
7.76 g *
Tłuszcz:
3.88 g *
Kalorii w porcji:
145.76 kcal
Białko w porcji:
1.94 g *
Węglowodany w porcji:
7.76 g *
Tłuszcz w porcji:
3.88 g *
Ilość porcji:
1
Czas:
do 30 minut
Trudność:
Łatwy
Dodane przez:
amrugacz

Składniki:
  • Tuńczyk rozdrobniony w wodzie - 100 g 1 2 3
  • Ogórek kiszony - 50 g
  • Kukurydza słodka - 25 g
  • Papryka czerwona - 50 g
  • Oliwa z oliwek - 3 g
  • Szpinak - 10 g
Sposób wykonania:

Ogórek kiszony i paprykę kroimy w kostkę. Dodajemy do tuńczyka pokrojone składniki oraz kukurydzę zs szpinakiem. Na koniec lekko skrapiamy cytryną, dodajemy oliwę z oliwek oraz przyprawy. Wszystko razem mieszamy.

Przepis publiczny dodany 2018-01-31 przez amrugacz. Id Przepis: 25
* - suma niekompletna jeden ze składników nie posiada tej danej
1 - produkt nie ma informacji o białku
2 - produkt nie ma informacji o tłuszczu
3 - produkt nie ma informacji o węglowodanach

Ile kalorii ma Sałatka z tuńczykiem i warzywami oraz inne produkty i przepisy? O tym zawsze dowiesz się na diefit.pl