sałatka z tuńczyka



Kalorie:
756.74 kcal
Białko:
48.77 g
Węglowodany:
28.99 g
Tłuszcz:
52.24 g
Kalorii w porcji:
189.18 kcal
Białko w porcji:
12.19 g
Węglowodany w porcji:
7.25 g
Tłuszcz w porcji:
13.06 g
Ilość porcji:
4
Czas:
do 30 minut
Trudność:
Łatwy
Dodane przez:
amrugacz

Składniki:
Składniki:
  • Sałata - 180 g
  • Pomidor - 330 g
  • Fasola szparagowa - 100 g
  • Oliwki - 80 g
  • Jajo kurze - 150 g
  • Tuńczyk w wodzie - 100 g
Przyprawy:
  • Sól - 0.1 g
  • Pieprz czarny - 0.1 g
  • Oliwa z oliwek - 24 g
Sposób wykonania:

Sałatę po umyciu odsączyć na sitku i porwać na kawałki. Oliwki i ugotowaną fasolę przekroić na pół. Jaja ugotować i posiekać w kosteczkę. Pomidory pokroić w cząstki. Tuńczyka odsączyć.

Połączyć składniki, wymieszać, doprawic do smaku, dodać oliwę z oliwek i delikatnie wymieszać.

Przepis publiczny dodany 2014-03-03 przez amrugacz. Id Przepis: 9
* - suma niekompletna jeden ze składników nie posiada tej danej
1 - produkt nie ma informacji o białku
2 - produkt nie ma informacji o tłuszczu
3 - produkt nie ma informacji o węglowodanach

Ile kalorii ma sałatka z tuńczyka oraz inne produkty i przepisy? O tym zawsze dowiesz się na diefit.pl